НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

Акція "Посади дерево миру!"

5 листопада 2016 року  в Україні стартувала безстрокова акція «Посади дерево миру». Акція розпочалася в Міжнародний день попередження експлуатації навколишнього середовища під час війни і військових конфліктів з метою привернення уваги суспільства до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни та до непоправної шкоди, завданої природним ресурсам України та формування дбайливого ставлення до  навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та  країну.
Учні, члени клубу соціального підприємництва, вирішили не бути осторонь і провести акцію «Посади дерево миру» у НВК. За підтримки працівників НПП «Кременецькі гори» на території школи сьогодні було висаджено близько 50 різних кущів та дерев.
Посадивши дерево, ми залишаємо часточку себе на нашій чарівній планеті Земля. Пам’ятайте: великі зміни можливі завдяки маленьким справам!
Маємо надія, що наша маленька справа, принесе МИР на нашу плану!

Дякуємо НПП «Кременецькі гори» за допомогу та підтримку!



















Акція "Посади дерево миру!" Акція "Посади дерево миру!" Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on жовтня 19, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.