НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

Темі Соборності була присвячена дистанційна виховна година у 8 – А класі «Свято Єднання»

 День Соборності займає особливе місце в історії становлення України, оскільки саме 22 січня 1919 року у Києві на Софійській площі відбулися урочисті збори. На них був проголошений Акт Злуки українських земель, засвідчений Універсалом про об’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу, з єдиним державним гербом – тризубом.

Темі Соборності була присвячена дистанційна виховна година у 8 – А класі «Свято Єднання». Учні переконалися, що під поняттям «соборність» маємо розуміти передусім духовну єдність українців. Без такого розуміння поняття «соборність» не буде мати властивого йому змісту. Звернуто увагу на актуальності для сьогодення питання збереження територіальної цілісності України. Як підсумок, учні класу створили презентацію «Соборна Україна: від ідеї до сьогодення» та взяли участь у цікавій та пізнавальній тематичній вікторині, перевіривши свої знання з історії України.



Триває завантаження. Завантажено 3349131 з 3349131 Б.


Темі Соборності була присвячена дистанційна виховна година у 8 – А класі «Свято Єднання» Темі Соборності була присвячена дистанційна виховна година у 8 – А класі «Свято Єднання» Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on січня 23, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.