НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

Вибори Голови учнівського самоврядування

 Сьогодні в НВК відбулися вибори Голови шкільного учнівського самоврядування. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 7-11 класів , який має авторитет у класі та школі. Активним виборчим правом були наділені учні 5-11 класів.

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.
Свої кандидатури на посаду Голови шкільного учнівського самоврядування подали семеро учнів – Боярчук Жанна (7-А клас), Новаковська Катерина (7-А клас), Ільчишин Алла (8 – Б клас), Ляхович Ірина (9-Б клас), Точинська Дарина
(10 клас), Іващук Юліана ( 10 клас) та Ахметзянов Павло (11 клас). На засіданні «Великої Ради» усі кандидати в своїх виступах вели агітацію, намагаючись довести до присутніх свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.
Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками відкритого голосування Головою шкільного учнівського самоврядування більшістю голосів було обрано ученицю 9-Б класу Ляхович Ірину. Заступниками стали Боярчук Жанна та Точинська Дарина.
Вітаємо новообрану Голову шкільного самоврядування з перемогою, бажаємо їй впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи. Віримо, що активна участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність.

Вибори Голови учнівського самоврядування Вибори Голови учнівського самоврядування Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on жовтня 12, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.