НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

15.09.2021 на території НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ №5 - ДНЗ" м. Кременець особовий склад 5 ДПРЧ 5 ДПРЗ та Кременецького РУ спільно з працівниками поліції провели інформаційно-профілактичний захід "День з поліцейським та рятівником"

 15.09.2021 на території НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ №5 - ДНЗ" м. Кременець особовий склад 5 ДПРЧ 5 ДПРЗ та Кременецького РУ спільно з працівниками поліції провели інформаційно-профілактичний захід "День з поліцейським та рятівником"- єдиний інтерактивний урок з правил безпечної поведінки, зокрема в частині дотримання учасниками освітнього процесу, правил дорожнього руху, пожежної безпеки, цивільного захисту та інших питань безпеки життєдіяльності людини, із демонструванням окремих зразків спеціальної техніки, спецзасобів, що використовуються у службовій діяльності.








    • Відповісти
    • Нагородити
    • Поширити
    • 3 тиж.
15.09.2021 на території НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ №5 - ДНЗ" м. Кременець особовий склад 5 ДПРЧ 5 ДПРЗ та Кременецького РУ спільно з працівниками поліції провели інформаційно-профілактичний захід "День з поліцейським та рятівником"  15.09.2021 на території НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ №5 - ДНЗ" м. Кременець особовий склад 5 ДПРЧ 5 ДПРЗ та Кременецького РУ спільно з працівниками поліції провели інформаційно-профілактичний захід "День з поліцейським та рятівником" Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on жовтня 08, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.