НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

У НВК під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» 5 – 11 травня відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом в Європі

І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.
Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
В. Симоненко
У НВК під гаслом  «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»  5 – 11 травня відбулися заходи, присвячені  Дню пам’яті  та примирення та Дню Перемоги над нацизмом в Європі. Проведено  виховні години, уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни.
Учнівський та педагогічний колектив закладу долучився до пошукової акції – челенджу «Пам ‘ять нетлінна», під час якої ділилися світлинами своїх пра- , прапрадідусів та бабусь,які були учасниками Другої світової війни. Метою челенджу було виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне відношення до історичної пам’яті свого народу; моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих.
Надзвичайно активно учні взяли участь і у Всеукраїнській  акції «Маки пам’яті».
Пам’ятаємо тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.
Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай завжди буде Мир!
У НВК під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» 5 – 11 травня відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом в Європі У НВК під гаслом  «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»  5 – 11 травня відбулися заходи, присвячені  Дню пам’яті  та примирення та Дню Перемоги над нацизмом в Європі Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on травня 15, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.