НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

Поетичний зорепад «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я»

На світі запалає покинутий вогонь моїх пісень,
І стримуваний пломінь засіяє, вночі запалений, горітиме удень.
                                                                                       Леся Українка

Ніжна, але сильна духом, Леся Українка – неперевершений поет боротьби, поет-патріот. ЇЇ твори надихають, додають сил та впевненості. З нагоди 150-ї річниці від  дня народження письменниці, до міської бібліотеки-філії для дорослих завітали учні 5-А класу НВК «Кременецька ЗОШ  І - ІІІ ступенів №5 – ДНЗ» з класним керівником О.Ю. Мазурок на поетичний зорепад «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я». З біографією Лесі Українки, її творами для дітей ознайомила присутніх завбібліотекою І.Трачук. Учні взяли участь у флешмобі «Читаємо Лесю» та декламували вірші геніальної поетеси, твори Л.Українки прочитала також учениця Волинського ліцею ім. Нестора Літописця Вероніка Трачук. Готуючись до заходу, діти намалювали ілюстрації до творів письменниці. 
Присутні ознайомились з книжковою виставкою-інсталяцією «Леся Українка – поетична квітка України», на якій представлені художні твори та матеріали про життя і творчість поетеси. 
Запрошуємо всіх шанувальників Лесиного слова у цікаву мандрівку. Читайте та отримуйте насолоду від творів геніальної письменниці – Лесі Українки.
https://www.facebook.com/100014565016787/posts/1042451552917002/
Поетичний зорепад «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я» Поетичний зорепад «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я» Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on лютого 27, 2021 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.