НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

 З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ. Встановлений постановою ВРУ 1993 року, не є неробочим днем. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України».
Символічно збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР. Версія що саме тому 6 грудня визначили Днем ЗСУ, є ймовірною, але не підтвердженою.
Не зважаючи на системне знищення Збройних сил України від моменту відновлення Незалежності України до 2014 року, українське військо в короткий термін змогло відродитися і за підтримки інших силових структур та добровольчих батальйонів, дало гідну відсіч значно переважаючому російському агресору.
Збройні сили України – були і залишаються єдиним гарантом відновлення територіальної цілісності України. Бажаємо Збройним силам України скорішої перемоги над російським агресором з найменшими втратами серед українських військових!
Слава Україні!️
Героям слава!️
Ціннісне формування української національної громадянської ідентичності



З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on грудня 08, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.