НВК "Кременецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5"


ads

КОНКУРС-ВИСТАВКА «ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ – ЗИМОВИЙ БУКЕТ»


buketЗимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.
У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Зустріч Нового року пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, прикрашеною новорічними іграшками. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою квартиру. І як гірко буває бачити , що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох. 
8-11 грудня учні НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5-ДНЗ" яскраво продемонстрували, що створені власними руками у колі сім'ї новорічні композиції зможуть замінити і водночас зберегти ЖИВІ НОВОРІЧНІ КРАСУНІ. 
















КОНКУРС-ВИСТАВКА «ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ – ЗИМОВИЙ БУКЕТ» КОНКУРС-ВИСТАВКА «ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ – ЗИМОВИЙ БУКЕТ» Reviewed by nvk5.kremenets@gmail.com on грудня 13, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.